Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Osuuspankkilaisten näkökulmia fuusiosta - "Uskomme, että uudessa pankissa meillä on entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme"

Me pankkilaiset olemme odottaneet elokuun fuusiokokousta. On ollut hämmentävää huomata, miten paljon pankkitoiminnan ulkopuolelta on tullut näkemyksiä ja uskomuksia fuusiosta. Sen vuoksi haluamme tuoda tietoon ajatuksia pankin sisältä. Me palvelemme asiakkaita arvojemme mukaisesti päivittäin eri kanavissa.

Uskomme, että uudessa pankissa meillä on entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitamme sekä säilyttää nykyiset työpaikkamme. Työelämä vaatii jatkuvaa osaamisen kehittämistä, mielestämme isommassa pankissa meillä on tähän paremmat mahdollisuudet. Näemme läheltä pankkityön vaatimusten kasvamisen sekä työtä ohjaavan sääntelyn lisääntymisen, joka ohjaa työtämme merkittävässä määrin.

On ollut hämmentävää huomata, miten paljon pankkitoiminnan ulkopuolelta on tullut näkemyksiä ja uskomuksia fuusiosta.

Teemme työtä nykyäänkin paikkakuntariippumattomasti, erilaisten työtehtävien hoitaminen ei edellytä muuttamista eri paikkakunnalle. Haluamme varmistaa asiakkaillemme erinomaisen ja laadukkaan palvelun jatkossakin.

Luotamme siihen, että uudenkin pankin hallinto jakautuu tasaisesti pankin koko toimialueelle ja tekee päätökset koko toimialueen hyväksi. Emme pelkää vallan menetystä tai paikallisuuden häviämistä.

Pankkityö on ollut muutosten kourissa viimeisten vuosikymmenten ajan ja todennäköisesti muutokset jatkuvat fuusiosta riippumatta. Yksi menestyksen avain on jatkuva kehittäminen ja kehittyminen.

Näemme, että fuusio vie meitä eteenpäin eri tavoin, niin pankkina, asiantuntijoina kuin työyhteisönä. Toivomme, että Suur-Savon Osuuspankin ja Pohjois-Savon Osuuspankin fuusio toteutuu.

Mikko Antikainen, Jenna Auvinen, Minna Avikainen, Ulla Brandtell, Ringa Brotkin, Anssi Halonen, Heikki Huhtala, Niina Ihalainen, Antti Issakainen, Anne Jakonen, Pia Kankkunen, Päivi Kohvakka, Tuula Kohvakka, Juha Kontro, Mika Korpela, Pekka Lahikainen, Jari Laitinen, Maarit Lepistö, Minna Majuri, Hanna-Reetta Makkonen, Jonna Malmstedt, Saara Narinen, Sari Neuvonen, Anna-Mari Nykänen, Annemari Ollikainen, Mikko Paattimäki, Anu Parikka, Antti Partanen, Kati Pasanen, Anu Poikela, Marika Pullinen, Leena Pynnönen, Eveliina Pyyhtinen, Hanna Pöyry, Kimmo Rautiainen, Akseli Räsänen, Tiina Sahama, Maija Skön, Hilkka Suutari, Jaana Särkkä, Aleksi Termonen, Taru Ursin, Anu Vainonen, Henna Vellonen, Mervi Väisänen, Kirsi Väänänen, Tarja Wasenius, Anu Ylönen