Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juvan jätekeskuksen aukiolo laajenee lokakuun ajaksi - Vastaanottopisteelle on ollut paljon kysyntää, ja aukioloaikoja laajennetaan kokeilujaksona

Juvan jätekeskuksen aukiolo laajenee lokakuun ajaksi. Jäteasiantuntija Iita Pylkkänen Keski-Savon Jätehuollosta sanoo syyksi sen, että vastaanottopisteelle on ollut paljon kysyntää, ja aukioloaikoja laajennetaan lokakuussa niin sanottuna kokeilujaksona.

Normaalisti jätekeskus on avoinna torstaisin kello 14-18 ja kesäaikana 1.5-30.9 myös tiistaisin kello 12-16. Lokakuussa aukioloaikojen laajentumisen myötä jätekeskus on auki myös lauantaisin kello 10-13.

– Jäteasemalla on ollut vilkasta ja käynyt paljon asiakkaita sen aukioloaikojen puitteessa. Pisteelle tuodaan ainakin paljon sähkö- ja elektroniikkajätettä, metallia sekä esimerkiksi huonekaluja tai muuta isokokoista sekajätettä.

Juvan jätekeskuksella otetaan vastaan kotitalouksien vaarallinen jäte, sähkölaiteromu, painekyllästetty kestopuu, käsitelty ja käsittelemätön puujäte, lasi- ja keramiikkajäte, metalliromu sekä maksua vastaan isokokoinen sekajäte.

Sen sijaan jätekeskuksella ei saa tuoda esimerkiksi lääkejätettä, biojätettä, puutarhajätettä, räjähteitä ja käymäläjätteitä