Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on avattu – Etsi itsellesi sopiva ehdokas!

Kuusi korontartuntaa löytyi viikonloppuna Essoten alueelta - Ikäluokka 25-35-vuotiaat on pääsemässä ensimmäiselle piikille

Kuusi uutta positiivista koronatestien tulosta on todettu Essoten alueella. Valtaosa tartunnoista on löytynyt Mikkelistä.

Altistuneet on pääosin tavoitettu. Osa sairastuneista on liikkunut alueella tarttuvana, minkä johdosta Essote on päivittänyt altistumispaikkojen listaa.

–  Valitettavasti altistumisia ja sairastumisia on tapahtunut myös Mikkelin keskussairaalalla. Päivystyksessä ja osastolla 5 hoidossa olleita potilaita on jouduttu asettamaan karanteeniin, kertoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Rokotukset ovat edenneet hyvin, ja Essote on saamassa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ison erän rokotteita.

–  Avaamme perjantaina 28.5. aamulla ajanvarauksen vuonna 1995 ja sitä ennen syntyneille. Ikäluokka 25-35-vuotiaat pääsevät pääsee ensimmäiselle piikille. Avaamme myös ilta- ja viikonloppuaikoja, jotta päivätyössä käyvät pääsevät rokotukseen helposti heille sopivaan aikaan, kertoo pandemiapäällikkö Hans Gärdström.

Essote kertoo ilta- ja viikonloppuajoista paikkakunnittain kuntayhtymän koronarokotustietojen www-sivulla viimeistään tiistaina 25.5.