Maaseudun tekijät | Suomen ruokakulttuurin nousu miellyttää erikoistujaa - Kaartilan sikatila on harvojen joukossa, ja juvalainen mallaspossu on valloittanut suomalaisten vatsat

Kaartilan Mallaspossusta on kehittynyt hyvin tunnistettava brändi. Juvan Kiiskilän kylässä toimivan tilan porsaat ovat popsineet oluenteosta jäänellä mäskillä ryyditettyä ravintoa vuodesta 2013 lähtien.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Juvan Lehden sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Juvanlehti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi