Mielipide | Suomalainen on vastuullinen sekasyöjä - Ruokailija voi keskittyä nautintoon, kun pysytään kohtuudessa ja kotimaisuudessa 25.2.2023 6:00 | Päivitetty 25.2.2023 8:32
Seurakunta selvitti yli 50 tilan osoitteet, leipoi kakut ja vei perille – Juvalaiset hyötyeläintilat saivat jouluisen tervehdyksen ja tsemppiviestin 18.12.2022 11:51 | Päivitetty 22.12.2022 13:01 Päätoimittajalta | Kehu yksi ihminen joka päivä - Iso kiitos kuuluu kirkkoherra Sirkka Pylkkäselle ja koko Juvan seurakunnalle 22.12.2022 6:00 | Päivitetty 22.12.2022 13:01
Päätoimittajalta | Kehu yksi ihminen joka päivä - Iso kiitos kuuluu kirkkoherra Sirkka Pylkkäselle ja koko Juvan seurakunnalle 22.12.2022 6:00 | Päivitetty 22.12.2022 13:01
Famifarm ryhtyy pakkaamaan tuotteitaan Juvalla ensi vuonna - Tuotanto alkaa toimintansa Juvalla lopettaneen Salico Oy:n salaattitehtaan tiloissa Puutarhatiellä 3.10.2022 8:27 | Päivitetty 3.10.2022 12:49 Pääkirjoitus | Vihannesala vahvistuu Juvalla huomattavasti - "Famifarmin hankkeelle täytyy toivottaa voimakasta onnistumisen puhuria" 10.2.2022 6:00 | Päivitetty 3.10.2022 8:30 Famifarm Oy tekee Juvalle mittavan investoinnin - Entiseen salaattitehdas Salicon halliin luodaan uutta tuotantoa 5-10 miljoonalla eurolla: "Tämä on todella merkittävä meille", sanoo kaupallinen johtaja Kyösti Karhunen 7.2.2022 14:40 | Päivitetty 9.2.2022 15:11
Pääkirjoitus | Vihannesala vahvistuu Juvalla huomattavasti - "Famifarmin hankkeelle täytyy toivottaa voimakasta onnistumisen puhuria" 10.2.2022 6:00 | Päivitetty 3.10.2022 8:30
Famifarm Oy tekee Juvalle mittavan investoinnin - Entiseen salaattitehdas Salicon halliin luodaan uutta tuotantoa 5-10 miljoonalla eurolla: "Tämä on todella merkittävä meille", sanoo kaupallinen johtaja Kyösti Karhunen 7.2.2022 14:40 | Päivitetty 9.2.2022 15:11
Juvalainen Vladimir Airikainen sai kunniamaininnan suolakurkkutuotteelleen Artesaaniruuan SM-kisoissa - Tänä vuonna on syntynyt tuhat purkkia suolakurkkuja: "Jatkan yritykseni toimintaa, jos Luoja vielä suo" 23.9.2022 9:26 Neuvosto-Karjalassa syntynyt Vladimir Airikainen valmistaa hapankaalia Koikkalassa – Palkittu tuote ja pidetty mies tunnetaan laajasti ympäri lähiseutuja 23.8.2020 12:00 | Päivitetty 23.9.2022 9:31
Neuvosto-Karjalassa syntynyt Vladimir Airikainen valmistaa hapankaalia Koikkalassa – Palkittu tuote ja pidetty mies tunnetaan laajasti ympäri lähiseutuja 23.8.2020 12:00 | Päivitetty 23.9.2022 9:31
Pia Behmin ja Lasse Pulkkisen uudessa Muikku-kirjassa on 80 reseptiä – "Jossain vaiheessa tuntui, että mielikuvitus loppuu kesken" 16.6.2022 8:30
Maaseudun tekijät | Omat myyntikanavat parantavat kannattavuutta - Juvalaisen Paunolan tilan muna-autot saavat seuraa tilamyymälästä, myymälästä on suora "kanalive"-videoyhteys 31.3.2022 6:00 | Päivitetty 31.3.2022 8:03 Maaseudun tekijät | Suomen ruokakulttuurin nousu miellyttää erikoistujaa - Kaartilan sikatila on harvojen joukossa, ja juvalainen mallaspossu on valloittanut suomalaisten vatsat 26.3.2022 6:00 | Päivitetty 31.3.2022 8:02 Maaseudun tekijät | Maatalouden edusmies Vesa Kallio on paikalla, kun maatalousasiat vaativat puolestapuhujaa - "Valvomme ihmisten etuja, maatalouden kriisi on inhimillinen kriisi" 17.3.2022 6:30 | Päivitetty 31.3.2022 8:03 Maaseudun tekijät | Seminologi Hanna Tarkiaista huolestuttaa Suomen maatalouden tulevaisuus: "Toivon sydämestäni, että kaikki suomalaiset heräisivät miettimään, mistä ruoka oikeasti tulee" 27.2.2022 7:25 | Päivitetty 31.3.2022 8:03
Maaseudun tekijät | Suomen ruokakulttuurin nousu miellyttää erikoistujaa - Kaartilan sikatila on harvojen joukossa, ja juvalainen mallaspossu on valloittanut suomalaisten vatsat 26.3.2022 6:00 | Päivitetty 31.3.2022 8:02
Maaseudun tekijät | Maatalouden edusmies Vesa Kallio on paikalla, kun maatalousasiat vaativat puolestapuhujaa - "Valvomme ihmisten etuja, maatalouden kriisi on inhimillinen kriisi" 17.3.2022 6:30 | Päivitetty 31.3.2022 8:03
Maaseudun tekijät | Seminologi Hanna Tarkiaista huolestuttaa Suomen maatalouden tulevaisuus: "Toivon sydämestäni, että kaikki suomalaiset heräisivät miettimään, mistä ruoka oikeasti tulee" 27.2.2022 7:25 | Päivitetty 31.3.2022 8:03
Maaseudun tekijät | Suomen ruokakulttuurin nousu miellyttää erikoistujaa - Kaartilan sikatila on harvojen joukossa, ja juvalainen mallaspossu on valloittanut suomalaisten vatsat 26.3.2022 6:00 | Päivitetty 31.3.2022 8:02
Ketjuviesti | Petri Rouhiainen tuottaa pihvivasikoita Juvan Vuorenmaassa - Kolmannen polven isäntää huolestuttaa elinkeinon tulevaisuus, mutta hän toivoo, että Pien-Piispalan tila saisi jatkajan 16.2.2022 9:48 | Päivitetty 23.11.2022 13:17
Tee itse graavikalaa - itse tehty graavikala tekee vaikutuksen, vaikka valmistus on todella helppoa ja käy kuin itsestään 3.12.2021 15:10
Jouni Pesosesta Vuoden kalkkunantuottaja - Harjulan tila Juvan Maivalassa on saanut kalkkunoista pääelinkeinon 2.11.2021 11:50 | Päivitetty 3.11.2021 7:07
Lähiruoan markkinointi on sinnikästä jalkatyötä - yhä useampi kuluttaja on kiinnostunut, mistä ruoka lautaselle oikein tulee 17.10.2021 8:00
”Lammasta ei arvosteta tarpeeksi” - Ville Haapasalolle haastavinta on odottaa passelia hiillosta 21.4.2021 14:59
Lammas maistuu muulloinkin kuin pääsiäispöydässä - lampurit rohkaisevat kokeilemaan muitakin lammasruokia 1.4.2021 6:00